Útočník v Rožňave sa pokúsil zapáliť niekoľko ľudí v čakárni

V čakárni pred jednou z ambulancií v Rožňave polial muž v stredu 12. júla niekoľko tam sediacich osôb pravdepodobne horľavou látkou a pokúsil sa ich zapáliť. Agentúru SITA o tom informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva PZ v Košiciach Lenka Ivanová.

13.07.2023 15:21
debata (7)

„V tomto konaní mu však bolo zabránené a muž bol príslušníkmi Policajného zboru zadržaný a po vykonaní potrebných procesných úkonov eskortovaný do cely policajného zaistenia,” uviedla Ivanová. Ako dodala, doba liečenia osôb doposiaľ nebola špecifikovaná.

Bianka Urbanovská Čítajte aj Učiteľka sebaobrany radí: Ak nepomôže útek ani krik, útočte na zraniteľné miesta - oči, nos či rozkrok

Po obhliadke miesta činu bolo začaté trestné stíhanie pre zločin ublíženia na zdraví spáchaný v štádiu pokusu v súbehu s prečinom nebezpečného vyhrážania. „Vzhľadom na počiatočné štádium vyšetrovania bližšie informácie nateraz nie je možné poskytnúť. Doposiaľ nebolo vznesené obvinenie žiadnej osobe," dodala Ivanová.

m-reporter ikona appka  1024 x 1024 px   2 Dávame do pozornosti Boli ste svedkom zaujímavej udalosti? Pošlite nám video cez novú aplikáciu mREPORTÉR
7 debata chyba
Viac na túto tému: #Rožňava #ambulancia #Polícia Slovenskej republiky