Príroda hrajúca všetkými farbami. Zábery z jesenného stredného Slovenska, ktoré vás dostanú

Nezvyčajne teplý október prial turistom. Teploty boli príjemné a jasné nebo bolo pozvánkou na prechádzku či túru po horách. Presne to urobila naša mReportérka Ľubka, ktorá sa vydala na túru z Hričovského Podhradia až do Súľova. Cestou si vychutnávala krásnu jesennú prírodu.

01.11.2023 05:00
debata

„Krásnu túru sme si spravili z Hričovského Podhradia na hrad Hričov a po červenej turistickej značke sme prešli pod Roháčom, cez Sedlo pod Bradou, kde sme pokračovali až na Lúku pod hradom. Odtiaľ sme sa vydali po zelenej turistickej značke na Súľovský hrad. Z hradu sme ešte stále išli po zelenej značke, kde sme si pozreli nádhernú Gotickú bránu a na záver sme zišli náučným chodníkom do Súľova na parkovisko,“ popísala priebeh celej túry naša mReportérka Ľubka.

Video nám poslala naša čitateľka cez aplikáciu mReportér. Staňte sa našim mReportérom aj vy. Stačí si zdarma stiahnuť aplikáciu.

Zábery z túry z Hričovského Podhradia až po Súľov
Video
Zdroj: mReportérka: Ľubomíra Šeroňová
m-reporter ikona appka  1024 x 1024 px   2 Dávame do pozornosti Boli ste svedkom zaujímavej udalosti? Pošlite nám video cez novú aplikáciu mREPORTÉR Vysoké Tatry - Skalnaté pleso, mReportér Čítajte viac Samo zachytil vo Vysokých Tatrách krásu našich veľhôr. Zábery ako v lete, ktoré stojí za to vidieť

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Súľov #Hričovské Podhradie – Lietavská Lúčka #mREPORTÉR