Mladí na Slovensku majú o programovanie veľký záujem. Pozrite si, koľko študentov prilákalo v Novej Dubnici

5. decembra 2023, deň pred sviatkom sv. Mikuláša, sa na SOŠ informačných technológií sv. Jána Bosca v Novej Dubnici uskutočnil deň otvorených dverí. Toto technické lýceum patrí svojim zameraním na programovanie medzi ojedinelé na Slovensku.

08.12.2023 05:00
Technické lýceum, Nová Dubnica, mReportér Foto:
Technické lýceum v Novej Dubnici.
debata (15)

Na záberoch vidíme privítanie rodičov pánom zástupcom. Nasledovalo predstavenie školy a neformálny rozhovor rodičov s pánom riaditeľom pri káve. Záujemcovia o štúdium si zatiaľ prezreli priestory a oboznámili sa s ponúkanými predmetmi ale i školskými a mimoškolskými akciami a projektami, do ktorých je škola zapojená. Škola v tento deň privítala 221 návštevníkov, 135 rodičov a 86 záujemcov o štúdium, ktorí sa pre lepšiu organizáciu celej akcie vopred registrovali pomocou formulára.

Video nám poslal náš čitateľ cez aplikáciu mReportér. Staňte sa našim mReportérom aj vy. Stačí si zdarma stiahnuť aplikáciu.

Technické lýceum v Novej Dubnici
Video
Zdroj: mReportér: Daniel Imriška
m-reporter ikona appka  1024 x 1024 px   2 Dávame do pozornosti Boli ste svedkom zaujímavej udalosti? Pošlite nám video cez novú aplikáciu mREPORTÉR Rorátne sväté omše, Saleziáni, Nová Dubnica, mReportér Čítajte viac Bohoslužba, ktorá sa slávi pred východom slnka a len za svetla sviečok. Pozrite si, ako prebieha u saleziánov na Slovensku
15 debata chyba
Viac na túto tému: #programovanie #Nová Dubnica #deň otvoremých dverí #mREPORTÉR