Krásna snehová krajina v 700-metrovej nadmorskej výške. Pozrite sa, kde sa dá nájsť

Studené počasie pokračovalo na Slovensku aj cez víkend. Práve mrazivé teploty a krásne slniečko vytiahlo do hôr mnoho ľudí aj cez víkend. Kopce lákajú návštevníkov aj preto, že sa tam dá nájsť ešte pomerne dosť snehu. Nemusí sa chodiť iba do Vysokých alebo Nízkych Tatier. Sneh sa dá nájsť aj pri Bratislave.

17.01.2024 05:00
debata

Video nám poslal náš čitateľ cez aplikáciu mReportér. Staňte sa našim mReportérom aj vy. Stačí si zdarma stiahnuť aplikáciu.

Vrch Skalnatá v Malých Karpatoch
Video
Zdroj: mReportér: Ivan Gašpar

Vrch Skalnatá má výšku okolo 700 metrov nad morom. Práve tam zavítal náš mReportér Ivan. Vybral sa tam z Modry, lokality Piesok. Jedna cesta rýchlou chôdzou ho vyšla na jednu hodinku. Dokopy tak celá túra trvala iba niečo cez dve hodiny. Na Skalnatej ho čakala snehová krajina, aká sa len tak nevidí. Ešte o štvrtej poobede bolo krásne slniečko, ktoré si užívali viacerí ľudia na kopci. Zábery odtiaľ naozaj potešia každého fanúšika prírody.

m-reporter ikona appka  1024 x 1024 px   2 Dávame do pozornosti Boli ste svedkom zaujímavej udalosti? Pošlite nám video cez novú aplikáciu mREPORTÉR Vrch Strážov, mReportér Čítajte viac Očarujúce miesto, ktoré patrí k najkrajším vrchom s výhľadom na Slovensku, stále láka množstvo turistov
debata chyba
Viac na túto tému: #Bratislava #zima #vrchy #mREPORTÉR